Curiositats de la ploma estilogràfica Montblanc John Lennon, Limited Edition

Curiositats de la ploma estilogràfica Montblanc John Lennon, Limited Edition

La cultura ha estat part de Montblanc des de 1906, creant nombroses edicions especials i limitades homenatjant a il·lustres personalitats que han deixat empremta al món que coneixem.

Avui toca el torn de John Lennon, el famós artista nascut el 9 d’Octubre de 1940 a Liverpool. Va tenir una infància bastant complicada, el seu pare Alfred va ser un marí que gairebé mai visitava la seva casa, fins a que va desaparèixer per complet.

Es va quedar con la seva mare, però ella va trobar de nou l’amor i va decidir deixar al seu fill John con la seva tia Júlia.

En aquesta època no existia molta oferta de treball a la ciutat, i a John des de molt petitó li va encantar escoltar diferents artistes i sentir-se reflectit en la seva música. Així, des de 1956 que va conèixer a Paul McCartney, van anar creixent professionalment fins a ajuntar a Los Beatles i ser el grup més famós de tots els temps.

En 1967 es va casar amb Yoko Ono, l’amor de la seva vida. I, en 1971 en el seu segon disc fora dels Beatles va crear ‘Imagine’

Imagine es la cançó més famosa i estimada per tots els seus fans. La seva inspiració per escriure la lletra va néixer del llibre de la seva dona, Grapefruit, sobretot del poema titulat “Cloud Piece”.

Sense dubte, la lletra de la icònica cançó del Beatle és el que més crida l’atenció, en cambi, els concordes i partitura de la composició té un origen que molts pocs coneixen, ja que probablement John Lennon es va inspirar en el seu pare per la música de ‘Imagine’.

En honor a aquest músic britànic tan reconegut, Montblanc va llançar en 2010 la col·lecció de ploma estilogràfica denominada John Lennon Donation Pen

Una edició especial que va delectar els seus seguidors, inspirada en la pau i la llibertat en referència a una filosofia de vida que tant va caracteritzar el personatge i que va simbolitzar a través de peces instrumentals úniques com Imagine o Give Peace a Chance que van commoure tota la humanitat per la seva sinceritat, espiritualitat i senzillesa.

La importància de l'impacte dels temes a la societat és el motiu pel qual Montblanc presta més atenció que mai als detalls en aquesta edició limitada i els representa a través de diferents elements de la ploma.

Trobem una petita obra d'art en el caputxó, unes ranures que imiten els discos de vinil de l'època juntament amb un clip en forma d'una bella guitarra, de fet, és només un masteler el que veiem. Recordem que Lennon, a més de ser un gran compositor, va ser músic i multi instrumentista, tocava tant la guitarra com el piano. 

D'altra banda, el caputxó de la ploma estilogràfica porta la famosa estrella blanca de sis puntes sobre fons negre, com el cos estan fets de resina negra fent referència als discos de vinil, el plomí fa referència al símbol de la pau que tant adoraven Lennon i Yoko Ono.

Es tracta d'una ploma estilogràfica que conjuga perfectament el negre intens amb tons platejats. El resultat és una estilogràfica bella i funcional que al propi Lennon li hagués encantat. 

Un veritable plaer per als seguidors de John Lennon i Montblanc.

Productes relacionats

Ploma Montblanc Ed....
  • -252,05 €
Venut
Escriptura E354500

Ploma Montblanc Ed. Limitada John Lennon

446,95 € 699,00 €
IVA inclòs
Ploma Montblanc Ed. Limitada John Lennon Ref: E354500. Estat de conservació: EXCEL·LENT. Ploma MONTBLANC Ed. Limitada Grans Personalitats en honor a l'artista JOHN LENNON, que va formar part de la banda The Beatles. En resina preciosa negra, i detalls metàl·lics platinats. Amb caricatura de la cara de Lenon gravat al final del clip en forma de trasts de...

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.