5 Edicions limitades de Montblanc que no et pots perdre

5 Edicions limitades de Montblanc que no et pots perdre

Quan es parla d’articles d’escritura de luxe, inevitablement ens referim a Montblanc. Això és perquè probablement siguin les estilogràfiques i bolígrafs contemporanis més cotitzats i codiciats per coleccionistes. La firma alemana, ha aconseguit posicionar-se a aquest selecte món gràcies a un ampli espectre de característiques, simbolisme i estàndards de qualitat amb els que compta cadascun dels seus productes, a més es clar, de la seva llarga trajectòria. 

Montblanc es reinventa constantment dissenyant noves coleccions i edicions limitades, celebra personatges rellevants per la cultura com escriptors, científics, músics o mecenes. I això s’ha tornat un apasionant entreteniment pels amants de les estilogràfiques de luxe! Per això avui et revelarem les 5 edicions limitades que més ens agraden a Renuevo. 

1- Ploma Montblanc Ed. Limitada John Lennon

Una edició especial de la colecció Grans Personalitats dedicada a un dels músics més influyents dels últims temps I és que aquest famós Beatle s’ha guanyat un lloc molt important a la nostra cultura! Amb la figura en la clàssica resina preciosa de la casa en color negre, detalls platinats i el rostre de Lennon gravat al final del clip (Que a més ve en forma de guitarra!) han creat un instrument d’escritura únic que els melòmans amants dels articles d’escritura no es poden perdre…. I per si fós poc, Ve amb un mini disc de vinil de l’artista!

2- Ploma Montblanc Ed. Limitada Etoile Diamond

Sense dubte una de les coleccions més al·lucinants de la casa. Etoile Diamond, traduït com diamant estrella ens enlluerna amb aquesta codiciada pedra preciosa tallada meticulosament en forma de l’emblema de Montblanc i col·locada a una cúpula transparent en el caputxó de l’estilogràfica. Una ploma que transmet elegància en la seva màxima expressió, puresa i qualitat.

3- Ploma Montblanc Ed. Limitada Masters for Meisterstück Firenze Alligator

Un exemplar que posa en manifest les habilitats dels mestres artesans de Montblanc i afegeix l’excel·lència i tradició de la marroquinería florentina, la ciutat italiana coneguda per ser l’inici de l’art renaixentista. La silueta complerta de l’estilogràfica d’edició limitada està folrada en pell de caiman negra i deixa veure la costura realitzada artesanalment i els seus detalls patinats. Un disseny singular!

4- Ploma Montblanc Ed Limitada Dinastía Qing

Dedicada a una de les dinasties més memorables de la Xina, el periode a on es va construïr la seva gran muralla i es va unificar l’idioma. Occident sempre ha admirat a aquesta civilització per la seva riquesa en tradició artística i cultural, durant aquesta època els mestres artsans xinesos van fer servir un material local fascinant per crear escultures úniques i objectes cotidians: el jade, material en el que està elaborada la tapa de la ploma i que fa al·lusió amb el seu drac tallat a aquells habilidosos i antics artesans.

5- Ploma Montblanc Ed. Limitada Mecenas Scipione Borghese

Un homenatge a Scipione Borghese, el cardenal romano i coleccionista d’art mecenas del pintor Caravaggio i l’artista Bernini. Un home que ha deixat com a llegat la colecció de la Villa Borghese, un monument a la decoració d’interiors romans més extravagant que exhibeix la colecció d’escultura barroca més important del món. La ploma llueix el cos de granit i detalls de llautó amb revestiment de rutini, a més porta un quars fumat enfilat al clip. 

 

Aquesta increïble llista podria seguir infinitament, ja que la firma s’ha dedicat a realitzar una infinitat d’articles d’escritura de colecció (i creu-nos quan diem que no tenen desperdici). Malgrat es clar, de moment només podem esperar a veure amb què ens sorprendrà Montblanc próximament. Si vols conèixer tota la nostra selecció de plomes estilogràfiques de segona mà fes click aquí.

 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Galit

Potser t’interessi:

Què amaga la ploma Montblanc Imperial Dragon?

Grans personalitats de Montblanc: Edició limitada Elvis Presley

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.