Vols descobrir les bosses de mà més emblemàtiques de les marques de luxe?

Vols descobrir les bosses de mà més emblemàtiques de les marques de luxe?

Vols descobrir les bosses de mà més emblemàtiques de les marques de luxe?

El mercat de segona mà, a més de ser econòmic i sostenible, ha experimentat un creixement sostingut en els darrers anys, especialment en el segment del luxe. Entre les bosses de gamma alta, algunes sempre es mantenen "de moda". Malgrat el flux constant de nous dissenys, algunes peces clàssiques tenen un valor inestimable per la seva història, exclusivitat i atemporalitat. Si vols conèixer els exemples més emblemàtics de cada casa de moda, posa atenció, perquè precisament això és el que descobriràs en aquest article.

HERMÈS – Birkin

Quan s'explora el món de les bosses de mà, és impossible ignorar la llegendària bossa Birkin, creada en honor a l'actriu parisenca d'origen britànic, Jane Birkin. Introduït al mercat l'any 1984, va experimentar un creixement meteòric als anys 90 per convertir-se en l'essencial it-bag.

La història de la seva creació és tan fascinant com la mateixa bossa. Durant una trobada casual entre el president de la marca, Jean Louis Dumas, i Jane Birkin durant un viatge, es va sorprendre de veure-la portant una enorme cistella de palla. Quan li va preguntar per què, va dir que no havia trobat una bossa perfecta per viatjar. Així va néixer la invitació a crear junts la bossa perfecta, donant a llum el Birkin.

Cada any surten nous estils, convertint el Birkin en un dels models més emblemàtics i cotitzats de la marca. Posseir un Birkin és com trobar un tresor, i estan fets amb materials que van des de pell de vedella fins a estruç o cocodril! Per tant, és comprensible que aquestes bosses siguin les més populars al mercat de segona mà. De fet, un Birkin d'or blanc i diamant es va vendre a una subhasta per un sorprenent preu de 400.000 dòlars, establint un rècord com l'article més valuós mai venut a una subhasta. Un autèntic luxe que es porta al carrer, o millor dit, a les espatlles!

CHANEL – 2,55

Mademoiselle Chanel no només va revolucionar la moda amb els seus dissenys, sinó que també va ser una de les primeres a dissenyar una bossa d'espatlla per a dona. Va alliberar les dones de les limitacions dels accessoris de mà inspirats en les bosses dels soldats. Als anys 50 va crear la bossa de 2.55, d’una fama innegable des de la seva creació el febrer de 1955. Es reconeix per la seva forma rectangular atemporal, el seu encoixinat clàssic i el tancament rectangular Mademoiselle. Lluint un to bordeus, del mateix color que l'uniforme de l'orfenat on Coco Chanel va passar la seva infantesa. Cada detall d'aquesta peça té una raó d’ésser, res es deixa a l'atzar, i amb els anys es reinventa amb nous materials, colors i mides. El procés de fabricació és extremadament minuciós, requereix 18 hores per a la seva creació i inclou entre 6 i 15 artesans, o més de 180 passos, tots totalment artesanals. Segueix sent una de les bosses més famoses de la història de la moda fins avui. Des de fa uns quants anys, Chanel està competint amb Hermès gràcies a la important inflació dels preus de les seves bosses. Cada any hi ha una revaloració, i el valor continua duplicant-se!

LOUIS VUITTON - Ràpid

La Louis Vuitton Speedy també es troba entre les bosses més populars de les marques de luxe. Amb els seus icònics patrons de monogrames, segueix sent tan "cool" i atemporal com sempre, marcant tendència perpètuament. Nascut fa més de 30 anys, aquest model és el company ideal, prou espaiós com per guardar les teves pertinences, però prou compacte per acompanyar-te en els teus viatges. Trenta anys després del seu llançament, va experimentar un ressorgiment de la popularitat gràcies a Audrey Hepburn, que la va fer extremadament famosa. L'actriu fins i tot va participar en la creació d'una versió més petita, donant a llum el clàssic Speedy 25. Una història real de glamour i estil!

DIOR - Lady Dior

Inicialment anomenada "Le Chouchou", aquesta bossa va ser rebatejada en honor a Lady Diana. L'octubre de 1995, moguts per la visita de Lady Di a França per a la inauguració d'una exposició de Cézanne, el president Chirac i la seva dona van decidir fer-li un regal que reflectia l'excepcional coneixement francès: la bossa Lady Dior! Amb el seu disseny de pell, inspirat en les cadires de Napoleó III, aquesta bossa s'ha fet famosa a tot el món. La princesa de Gal·les el va convertir en “trendy” portant-lo en nombrosos esdeveniments, inclosa l'elegant gala MET.

Si vols saber més sobre les bosses icòniques, estigues atent perquè el nostre proper article t'explicarà més. Mentre esteu immersos amb entusiasme, us convidem a admirar alguns dels models que actualmente tenim disponibles a la nostra web, com l’elegant Lady Dior en xarol negre o el Louis Vuitton Speedy en un Vermell fabulós. La moda mai no ha estat tan apassionant!

Productes relacionats

Bossa Carolina Herrera...
  • -51,05 €
Bosses E359722

Bossa Carolina Herrera Castanuela blanca

288,95 € 340,00 €
IVA inclòs
Bossa Carolina Herrera Castanuela blanca Ref: E359722 Bossa model Castanuela en cuir de color os i talp. L'interior és davant marró. Té dues nanses de diferents llargs per combinar-ho. Ferratges i logotip en daurat. Estat: nou sense precintar. Bossa guardapols inclosa. Mides: 31cm x 23cm x 5cm
Bossa Gucci bandolera Bree
  • -100,00 €
Bosses E359468

Bossa Gucci bandolera Bree

694,99 € 794,99 €
IVA inclòs
Bossa Gucci bandolera Bree Ref: E359468 Bossa bandolera Gucci en lona monogram GG i amb detalls de pell vermella. Interior amb diversos compartiments, un en pell vermella per guardar fins a 8 targetes. Inclou bossa guardapols. En perfecte estat. Mides: 22cm x 17cm x 8cm
Bossa Loewe Gate cuir groc
  • -80,00 €
Bosses E359721

Bossa Loewe Gate cuir groc

790,00 € 870,00 €
IVA inclòs
Bossa Loewe Gate cuir groc Ref: E359721 Bossa bandolera Loewe model Gate mini en pell de vedella de color groc. Ferramenta en daurat i dues butxaques internes. Porta un llaç elegant a la part davantera, folre d'ante i anagrama gravat a la solapa davantera. Inclou bossa guardapols. En molt bon estat. Mides: 21cm x 15cm x 7cm
Bosses E359785

Bossa Loewe Octopus violeta

560,00 €
IVA inclòs
Bossa Loewe Octopus violeta Ref: E359785 Bossa bandolera de la col·lecció Paula's Eivissa. De pell de vedell en color violeta i ràfia. La bossa presenta un disseny d'un pop lliscant de pell sobre una base de ràfia i nansa de pell marró. Els ferratges són platejats i no té folre. Té el logo de Loewe gravat sobre el cuir. Pertany a la col·lecció de 2020 de...

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.