Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Joguines

Com netejar les pistes d'un SCALEXTRIC de segona mà

18/08/2014
  • Com netejar les pistes d'un SCALEXTRIC de segona mà
  • Com netejar les pistes d'un SCALEXTRIC de segona mà
  • Com netejar les pistes d'un SCALEXTRIC de segona mà

Què vols fer amb aquest article?

Tots sabem que a l'hora de vendre o comprar alguna cosa al mercat d'ocasió, una imatge val més que mil paraules. És per això que tant si vols vendre el teu circuit com si acabes de comprar-ne un d'usat, la neteja és primordial. En el post d'avui, us mostrem alguns consells perquè puguis netejar les pistes d'un SCALEXTRIC de segona mà, perquè brillin com el primer dia.

 

NETEJA D'UN SCALEXTRIC

Hi ha ocasions, sobretot si fa temps que no utilitzem l'Scalextric, en què les pistes poden arribar a embrutar-se molt, i fins i tot que hi hagi òxid en elles. Per a una correcta neteja de les pistes, podem realitzar els següents passos:

- Realitzarem el treball en cadascun dels trams de la pista. Si la pista està muntada no és del tot necessari que la desmuntem, encara que en alguns casos pot ser recomanable.

- Abans de res, passarem un drap sec per tota la pista amb la finalitat de netejar la brutícia més gran i més visible.

- Amb l'ajuda d'un mini aspirador retirarem la brutícia que hi pugui haver entre els rails.

- Si hi ha òxid en els rails, procedirem a llimar-los mitjançant paper de vidre. També tenim l'opció d'utilitzar un polidora tipus Dremel per facilitar la tasca.

- Un cop llimats tots els rails de les pistes del nostre Scalextric, hem de netejar-los per retirar la brutícia restant. Per fer això podem utilitzar un drap humitejat amb una petita quantitat de gasolina. Finalment assecarem amb un drap net.

- Un cop la pista i els rails estiguin perfectament nets, només ens quedarà protegir els rails metà.llics amb una mica d'oli 3-en-un o algun producte similar. Ens ajudarem amb un petit drap per estendre l'oli.

Esperem que d'aquesta manera, puguis mantenir en òptimes condicions i ben neta la pista del teu Scalextric de segona mà. Si coneixes algun altre truc o mètode de neteja, agrairíem que ho compartissis amb tots, escrivint-ho en els comentaris al final del post.

Finalment, recorda que a Re-Nuevo pots comprar o vendre el teu Sacalextric de segona mà al millor preu. Com en la resta de productes, oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Ens trobaràs a la nostra botiga de Barcelona o visitant la nostra botiga online, on podràs comprar o vendre el teu Scalextric d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per comprar o vendre un Scalextric clàssic

Comprovar el funcionament d'un Scalextric de segona mà

Vendre productes de segona mà amb opció a recuperar-los

Què vols fer amb aquest article?

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo
Compartir  
< Tornar

Vendre or

Preu: 27,30 €/Gr 18K

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més