Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Joguines

Comprovar el funcionament d'un Scalextric de segona mà

01/11/2013
  • Comprovar el funcionament d'un Scalextric de segona mà

Què vols fer amb aquest article?

Fa unes setmanes us donàvem uns consells sobre els aspectes a tenir en compte a l'hora de comprar o vendre un Scalextric analògic de segona mà. Ara us volem ensenyar com es comprova el funcionament tant del circuit com dels cotxes de forma ràpida i efectiva. Per a això, necessitem la pista de connexió, el transformador, els comandaments i els cotxes.

Connectem el transformador a la pista i al corrent i amb cadascun dels comandaments en la seva ranura col·loquem els cotxes i accionem el comandament per comprovar que corrin. Si és així, vol dir que el nostre Scalextric de segona mà transmet correctament l'electricitat i d'aquesta forma estem comprovant al mateix temps la pista i els cotxes.

Si només volem comprovar si funciona un cotxe de Scalextric necessitem una pila de 9V, la típica pila quadrada de petaca. Apropem les escombretes del cotxe als connectors de la pila i si giren les rodes vol dir que el cotxe funciona perfectament. En el cas que el cotxe tingui també llums, aquestes s'han d'encendre en el moment de connectar la pila.

En el següent video podeu veure de forma més pràctica la manera de fer aquesta comprovació dels circuits i cotxes de Scalextric de segona mà.

És possible que et decideixis a vendre o comprar un Scalextric de segona mà; has de saber que a Re-Nuevo ho pots fer d'una forma senzilla, ràpida i còmoda, sense moure't de casa. 

Com sempre en Re-Nuevo, la teva tenda professional de segona mà.

Lluisa

Altres post relacionats:

Consells per comprar o vendre un Scalèxtric Clàssic

 

Què vols fer amb aquest article?

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo
Compartir  
< Tornar

Vendre or

Preu: 28,30 €/Gr 18K

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més