Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Joguines

Consells per comprar o vendre un Scalextric Clàssic

31/01/2013
  • Consells per comprar o vendre un Scalextric Clàssic

Què vols fer amb aquest article?

Un de les joguines que més èxit han tingut al llarg de la història és el Scalextric. Sens dubte tots, d'alguna manera o una altra, tots hem tingut l'oportunitat de gaudir durant una estona d'aquestes fabuloses carreres entre microcotxes que s'activen a través d'ergonòmics comandaments.

Scalextric segueix al mercat i ofereix als seus clients multitud de divertides i avançades opcions. I diem avançades perquè aquest joc ha evolucionat de forma vertiginosa amb l'aplicació de tecnologia digital als seus productes

En aquest article de consells volem orientar-te sobre com comprar o vendre un Scalextric en la seva versió clàssica o, si el lector ho prefereix, analògica.

Un Scalextric es compon bàsicament d'un circuit format per pistes de material flexible en les quals estan inserides les guies de metall ja conegudes. Si hem de desprendre'ns del nostre vell Scalextric o comprar un, serà convenient comprovar si es tracta d'un circuit complet o si per contra es tracta de peces per ampliar un ja existent. A aquest efecte, quan parlem d'un circuit complet, haurem de comprovar que no falta cap dels trams per poder conformar-ho. Si falta algun tram, el valor del circuit disminuirà considerablement. Posem l'atenció de forma especial a la pista de connexió, pista principal o pista de sortida. Sense ella, difícilment podrem fer funcionar el nostre Scalextric. Tots els trams han de presentar un aspecte acceptable, però sobretot hem de verificar que les guies metàl·liques no estan oxidades ni malmeses. Aquest punt és molt important, ja que significarà que aquestes pistes han estats poc cuidades, exposades a humitat i segurament no seran bones conductores de tensió, la qual cosa farà que el nostre Scalextric no funcionarà correctament. En referència a les pistes, és bo comprovar també que les enfilades inferiors estan intactes. Ens referim a les peces que uneixen una pista amb una altra.

Un altre element a tenir en compte és el transformador i els comandaments remots. Respecte al primer aconsellem olorar subtilment l'aparell a través de les reixetes de respiració. No ha de fer olor de cremat. Els borns de connexió han de presentar un bon estat i la clavilla o endoll ser l'original per evitar curtcircuits provocats per les estirades clàssiques mentre es juga a Scalextric

Els comandaments segueixen la mateixa pauta. No han de fer olor de cremat, i pressionant el gallet d'activació, hem de comprovar que el seu recorregut és suau i uniforme. Igualment aconsellem examinar-ho detalladament per garantir que no porten cap cop o trencament.

Finalment anem a comprovar que els cotxes oferts funcionen correctament. Per a això els donarem la volta i farem olor les seves entranyes. De la mateixa manera que abans, no ha d'existir cap olor a cremat. El bobinatge ha d'estar intacte. La carrosseria pot o no presentar algun desperfecte…això no afecta al funcionament. En la nostra exigència estarà situat el llindar. Important és també fer girar els eixos de les rodes. El davanter ha de girar suau. El darrere ha de mostrar certa resistència, ja que amb ell, movem la bobina del motor

Gaudeix del teu Scalextric. 

Si estàs pensant a vendre o comprar un producte de segona mà, ara a Re-Nuevo ho pots fer d'una forma ràpida, senzilla i fàcil, sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva tenda professional de segona mà.

Què vols fer amb aquest article?

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo
Compartir  
< Tornar

Vendre or

Preu: 28,20 €/Gr 18K

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més