Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar

Mòbils i Smartphones

Veient de1 a 11 ( de 11 categories )
 1 
Compra un mòbil smartphone de segona mà

Una de les compres que més avantatges tenen per als compradors són les de mòbils i smartphones de segona mà. És un dels productes usats que més moviment tenen en el mercat de segona mà.

A Renuevo tenim una gran experiència en la compra i venda de mòbils i smartpohones de segona mà, no en va el portem realitzant amb èxit des de 1.997.

Realitzem la compra i venda de mòbils de segona mà i usats, smartphones de segona mà. Marques com Alcatel, Blackberry, HTC, iPhone, Motorola, Nokia, Samsung, Sony, Huawei, Sharp, ZTE, Smart, Pidion, etc ...

I en comprar el teu smartphone a Renuevo gaudiràs de molts avantatges. Estalviaràs diners, no en va trobaràs els millors preus en Renuevo. Tindràs garantia, fins a un any de garantia sobre el teu mòbil.

En comprar-pel web gaudiràs de 15 dies per provar-ho de manera que si no quedes convençut el pots tornar o canviar. I el rebràs ràpidament, abans de les següents 48 hores.

Fins i tot pots comprar el teu mòbil de segona mà i, en lloc de pagar tot el seu import, el pots canviar per un altre objecte usat que puguis tenir a casa teva.

Compra el teu mòbil smartphone a Renuevo, sortiràs guanyant!
.